Praktiske informationer

Læs mere om praktisk info her. 

​Praktisk info – nice to know, need to know.

Hvad er holistisk terapi?

Holisme betyder helhed, og når du er klient hos mig, så kigger vi på dig som det hele menneske du er.

Intet kan stå alene, så oplever du fysiske problemer hænger det ofte sammen med din psyke.

Vi som mennesker på denne jord er ikke kun krop og materie, vi har også en åndelig og sjælelig side der skal anerkendes, så den ser jeg også på når jeg behandler.

Jeg giver derfor en helhedsbehandling der imødekommer din krop, sjæl og ånd.

Det praktiske:

En klassisk behandling foregår hos mig i min klinik i Stokkemarke. Jeg har et behandler rum der er lyst, og roligt lige ud til haven med god og blid energi.

Jeg giver behandlinger indenfor zoneterapi, healing, Bach Blomster Remedier, og selvfølgelig klassisk samtale terapi. Jeg kan hjælpe dig med angst, rygestop, smerter, overvægt og stress. Jeg kan også støtte dig I et selvudviklings forløb hvis du vil slippe stagnationer og tune ind på dit sjælsformål. Jeg bruger lige dele viden og intuition når jeg behandler.

Der vil være beroligende musik, og jeg bruger aromaterapi til at afspænde dig med når du ligger på briksen. Jeg sørger for alt hvad vi skal bruge, du skal blot dukke op med rene fødder og et åbent sind.

I starten af et forløb laver vi et indledende interview og en anamnese, og du sætter et mål for behandandlingen som vi gerne vil nå frem til i fællesskab.

Vi arbejder i dybden og jeg tilbyder derfor ikke quick-fixes eller overfladiske symptom behandlinger, kommer du hos mig så er det fordi du gerne vil være rask eller rykke fremad. Stilstand er ikke en option. Livet er bevægelse.

Du skal ikke være usikker eller bange, jeg holder dig, guider dig og følger dig hele vejen med en kærlig og rummelig tilgang. Jeg har masser erfaring fra egen krop, og min unge alder i betragtning, en masse livsvisdom - jeg er en gammel sjæl. Jeg har nogle af de bedste undervisere og mentorer omkring mig.

Jeg tager 550 kr. pr konsultation af en times varighed, med gratis telefon konsultation inkl. Du kan købe to timer af gangen, og spare dine penge, så du kun betaler 1000 kr.

Er du under uddannelse, eller står et svært sted i livet økonomisk, så kontakt mig så finder vi en god pris for dig. Jeg tager mobile-pay, kontanter eller kan sende dig en faktura så du kan lave en konto overførsel.

Alle er velkomne, dog vil jeg gerne vide om du har en eller flere diagnoser eller misbrug, eller spiseforstyrrelser inden vi starter behandlingen. Jeg er underlagt tavshedspligt, så alt hvad du siger er selvfølgelig fortroligt.

Jeg er underlagt supervision på begge mine uddannelser.

Jeg lægger løbende tilbud og events ud på mine sociale medier, så følg med på Facebook og instagram, du finder links til dem på siden.

Jeg ser frem til at møde dig. 

Citat: “Du kan ikke løse et problem med samme tankegang der skabte det”

- Albert Einstein.

​​

Klinik Mild og Blid

Sursvej 3, 4952 Stokkemarke

Klik her for rutevejledning

CVR: 38125443

Læs cookiedeklaration her

Kontaktinformationer 

Telefon: 31 33 31 41

E-mail: hey@mildogblid.dk

sociale medier