Allergica

Læs mere om allergica her.

Jeg har valgt at forhandle Allergicas produkter

De er Danmarks eneste producent af antroposofisk medicin på Steiner principperne, og har produceret dem siden 1884. Flere af deres produkter har vundet priser som markedets bedste, senest deres Cantaron mod blærebetændelse er blevet fremhævet.

Allergica A/S blev grundlagt af Heilpraktiker Peer Bach Boesen, som efter studier i den antroposofiske lægekunst i Tyskland følte sig inspireret til at fremstille lægemidler efter Rudolf Steiners anvisninger. Han grundlagde Allergica under devisen, ”Nye lægemidler til en ny tids mennesker”, da han fandt, at moderne mennesker reagerer anderledes under sygdom, end de ældre generationer havde gjort.

Allergica A/S producerer over 400 forskellige lægemidler til både ind- og udland. Det er ejet af Æskulapfonden og sponsorerer Foreningen Alma, som rådgiver og holder kurser for professionelle om homøopatiske lægemidler og antroposofisk lægekunst samt udgiver bøger og hæfter. Alle Allergicas homøopatiske midler fremstilles under farmaceutisk kontrol og er klassificerede hos Sundhedsstyrelsen som lægemidler. Produkterne er derfor lovlige at forhandle i Danmark – og desuden i Norge. Homøopatiske lægemidler er i Danmark tilladt efter en særlig registreringsprocedure, hvor midlernes virkning ikke er dokumenteret. Derfor må der i Danmark ikke stå noget på de homøopatiske lægemidler om deres virkning. Derimod skal midlernes etiketter indeholde teksten: ”Homøopatisk lægemiddel uden godkendte terapeutiske indikationer”. ”Konsulter en læge hvis symptomerne ikke forsvinder ved brug af lægemidlet.”

Dette betyder ikke, at de homøopatiske lægemidler ikke virker, men blot, at de i Danmark ikke er godkendte til bestemte sygdomme.

De skal oftes tages lidt længere end kemisk medicin, der ofte virker overfladisk her-og-nu, ved at mute kroppens symptomer midlertidigt, men sjælendt opløser sygdommen. Du vil opleve et længere forløbs behandling med homøopatien - gerne et par måneder for at kroppen har rebalanceret sig selv. De kan bruges akut, men formålet er at få kroppen i balance på den lange bane.

Virkning og førstegangsforværring

Indtagelse af homøopatiske lægemidler kan i starten udløse symptomforværring.
Denne forværring er velkendt og velbeskrevet og kaldes en førstegangsforværring.
Den er et udtryk for, at lægemidlet har aktiveret en helbredelsesproces i kroppen og at kroppen forsøger at skille sig af med sygdommen.
Ved tegn på kraftig førsteforværring bør indtagelsen af lægemidlet stoppes i 1-2 dage, eller indtil forværringen er aftaget helt.
Derefter påbegyndes behandling igen, dog med nedsat dosering og langsom optrapning.

Pligttekst

Homøopatisk lægemiddel uden godkendte terapeutiske indikationer. Konsulter en læge, hvis symptomerne ikke forsvinder ved brug af lægemidlet.​

Ønsker du at tale med mig, har du spørgsmål, eller ønsker du at blive ringet op, så brug formularen nedenunder​

- Alexandra

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Er du interesseret?

Er du interesseret og ønsker at høre mere? Giv mig et kald eller benyt dig af de andre kontaktmuligheder på siden. 

Klinik Mild og Blid

Sursvej 3, 4952 Stokkemarke

Klik her for rutevejledning

CVR: 38125443

Læs cookiedeklaration her

Kontaktinformationer 

Telefon: 31 33 31 41

E-mail: hey@mildogblid.dk

sociale medier