Bach blomster

Læs mere om Bach blomster her.

Hvad er Dr. Bachs Blomsterremedier?

Bach Blomster er homoøpatisk plantemedicin der virker på især det emotionelle legeme.

Bachs Blomster Remedier består af 37 homoøpatiske planteudtræk i koncenteret dråbeform. Det 38. Remidie er rent kildevand, kaldet Rock Water og kommer fra en hellig kilde med helende egenskaber.

Kender du følelsen af at hænge fast i fortiden?

Det er ofte beskrevet som at give sjælen et brusebad, og det kan bruges til at opløse tilstande som man ikke længere ønsker at være i, men kan have svært ved at give slip på fra det fysiske legeme. Remedierne er unikke på den måde, at der findes ét remedie til hver eneste tænkelige negative følelse som vi måtte opleve indenfor normalområdet.

Man kan få hjælp til bl.a. manglende selvværd, stress, bekymring, angst, sygdom, jalousi, vrede, tungsind, prokrasination og at opløse tidligere chok og traumatiske oplevelser.


Dr. Bachs teori er, at det med ganske få undtagelser primært er tanker og følelser der gør os syge. Derfor skal selve årsagen til sygdom ofte behandles gennem at skabe en balance i sindet.

At arbejde med Bachs blomsterremidier er som at sige ja til at lære sit sind at kende, skridt for skridt på en naturlig måde.

BBR hjælper os med at komme i kontakt med vores følelser, at blive bevidste om hvad der skal til for at få et mere balanceret følelsesliv og flere positive tanker.

Hvordan laves de?

Bachs blomsterremedier er lavet af blomster der har ligget i kildevand i tre timer og trækker i solens stråler. Blomsterne plukkes lige når springer ud og er allermest potente. Dette gælder for alle remedier, pånær Rock Water der er kildevand.

Hvordan gør jeg?

Når du får en Bach behandling så blander jeg en unik flaske med op til 7 remedier til dig, som du så tager over ca. 4 uger til flasken er tom. Blomsterdråberne blandes med vand og Hennesey for konservering, alt foregår sterilt og du kan derfor have dråberne uden for køleskab. Du skal i kontakt med stoffet minimum 4 gange om dagen, så en standard dosering på en behandlingsflaske er 4x4 dråber. Du kan ikke overdosere, og der er ikke kontraindikationer på at tage det sammen med andre lægemidler.

Hvem var DR. Edward Bach?

Dr. Bach var en anderkendt engelsk læge der dedikerede sit liv til at undersøge og finde 38 naturlige planter, der kan balancere vores følelsescenter og rense vores personlighed for uhensigtsmæssige negative følelser.

De 7 hovedgruppper:

Bach så i sin klinik at forskellige mennesker reagerede forskelligt på den samme type medicin til en given sygdom, og fandt derfor ud af at vi mennesker består af forskellige energi typer. Arketyper.​

Derfor er Bach blomsterremedier delt op i hovedgrupperne bestående af:

1.​Angst

2.​Usikkerhed

3.​3.Manglende interesse i nuet

4.​Ensomhed

5.​Overfølsom for påvirkninger og ideer

6.​Modløshed og fortvivlelse

7.​Overdreven omsorg for andre.

Ønsker du at tale med mig, har du spørgsmål, eller ønsker du at blive ringet op, så brug formularen nedenunder​

- Alexandra

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

”Ethvert følelsmæssigt eller psykisk problem, hvad enten det er frygt, depression, jalousi, utålmodighed eller virkeligsflugt, som er blevet fuldstændigt overvundet er i sit positive udtryk blevet en del af sjælens kendetegn, og giver nyt overskud til at udvikle og fuldkommengøre den kærlighed og tillid, som er alle positive egenskabers højeste udtryk.

Som et led i denne udviklingsprocess er det også nødvendigt at indse at vi hver især har et stykke arbejde at udføre som intet må forhindre. Bach siger: ”Lad os være opmærksomme på at vi ikke lader andre blande sig i vores forhold og styre dem, og endnu vigtigere at vi ikke blander os i, og styrer noget andet menneskes liv.

Kun på denne måde kan vi hver især fuldføre vores mission i livet, og finde virkelig sundhed og harmoni. Vi kommer til jorden som en nødvendig del af vores udvikling, for at overvinde vores naturs negative egenskaber, så vi kan nå et skridt længere frem mod erhvervelsen af den kærlighed, som er altings fuldstændiggørelse.

Vi må indse at den korte tid på denne jord som vi kalder livet, kun er et øjeblik i vores udviklingshistorie, ligesom én dag i skolen er i forhold til hele livet. Skønt vi i øjeblikket kun kan overskue denne ene dag, fortæller vores intution os, at vores fødsel er uendeligt langt fra vores begyndelse og døden uendeligt langt fra vores afslutning.”

Der citeres fra Susanne Løfgrens bog ”Introduktion til Bachs Blomsterremedier”

Jeg er uddannet Bach Terapeut 1 fra Susannes skole CASU.

Bach terapi erstatter ikke nødvendigvis lægelig eller medikamental behandling. Søg læge hvis du har fysiske sygdomme, eller en alvorlig psykisk lidelse.

Hvad koster det?

En konsultation koster 550, og kan gøres via zoom, telefonen, eller personligt fremmøde i klinikken. Jeg sender med PostNord, og der tilkommer porto i DK på cirka 65 kr. Du vil have pakken indenfor to hverdage.

Der kan forekomme en letter følelsmæssig udrensnings reaktion ved brug af Bach Remedierne, og dette bør hilses velkomment. Når man indtager remedierne bliver man meget mere bevidst om hvad man tænker og føler, og nye følelser kan dukke op. Accepter dem, sid med dem, og føler du dig meget overvældet, kan du skrue lidt ned for dosis til det halve i en dags tid, og så genoptage de 4x4 dråber til flasken er tom.

Vi laver en opfølgende tid når behandlingen er færdig, du ringer selv og booker den ind efter 3 uger. Har du brug for mig imellem tiden er min telefon altid åben for vejledning, feedback eller spørgsmål, det er gratis og kan ske i tidsrummet 10-18 alle ugens dage.

Jeg går til supervision løbende, og hvad du fortæller mig i en konsultation er som med alt andet underlagt tavshedspligt.

Hvis du har udfordringer med indtagelse af alkohol, eller er på antabus så vil jeg gerne vide det, da finder vi et alternativt til blandingen så den ikke indeholder alkohol.

Jeg har på egen krop oplevet magien fra Bach’s blomster remedier, jeg har de sidste to år brugt remedierne til behandling og mig selv og andre, og jeg oplever at de kan nå nogle steder som ingen andre metoder har formået. Jeg har sluppet min angst, min indre kritiker, min negative kropsbevidsthed, og min utålmodig. Jeg er overbevist om at Bach også kan hjælpe dig hvis du føler dig overvældet af dine tanker, eller gerne vil connecte mere med din sjæls opgave her på jorden.

Jeg ser frem til at høre fra dig. 

Er du interesseret?

Er du interesseret og ønsker at høre mere? Giv mig et kald eller benyt dig af de andre kontaktmuligheder på siden. 

Klinik Mild og Blid

Sursvej 3, 4952 Stokkemarke

Klik her for rutevejledning

CVR: 38125443

Læs cookiedeklaration her

Kontaktinformationer 

Telefon: 31 33 31 41

E-mail: hey@mildogblid.dk

sociale medier